Category Archives: Groep 4


Schrijfdans


De les schrijfdans is genieten! Kijk hieronder maar eens naar de prachtige foto’s! Juf Janine heeft de les gegeven.    

read more

De gootspoken zijn af!


Tijdens het gootspoken bezoek op 10 mei jl, hebben de kinderen een eigen Gootspook gemaakt en in de klas geschilderd. Trots tonen ze hun resultaat.

read more

Schrijfdans – Robot


In groep 4 hebben we intensief schrijfdans gedaan op muziek, met als opdracht: maak een robot. Een fraai resultaat!     Een week later was dit het resultaat:

read more

Thema Sport


In groep 4 wordt het thema “Sport” behandeld. We richten ons op de verschillende sporten en het uitbeelden daarvan. Leuk thema!  

read more

Gootspokentocht


Afgelopen week hebben de kinderen van groep 4 onder begeleiding in kleine groepjes de Gootspokentocht gelopen. Als u niet weet wat Gootspoken zijn dan zullen de kinderen het u kunnen uitleggen dan wel aanwijzen welke huizen in de stad een Gootspookje hebben! Daarnaast mochten ze zelf aan de slag om een Gootspookje te kleien. Als […]

read more

Buitenlessen


Deze week hebben we twee buitenlessen gedaan. Eén daarvan was op een stoeptegel een kunstwerk maken met stoepkrijt. Dit in het kader van het thema ‘Museum’. Gisteren hebben we taal en rekenen buiten gedaan. De erbij- en eraf-sommen en de woordsoorten geoefend in spelvorm. Dit smaakte wel naar meer en gaan we zeker vaker inzetten!

read more

Vrolijk Pasen


Het Paasweekend staat voor de deur. Maandag 2 april zijn de kinderen dus vrij. Ook dinsdag 3 april zijn de kinderen vrij. omdat het dan de jaarlijkse studiedag van Stroomm is. In groep 4 zijn papier-maché ballonnen omgetoverd tot kleurrijke kippetjes! Knap gedaan hoor!

read more

Sterren en planeten


We zijn deze week gestart met het thema ‘Sterren en planeten’. Heel leuk om te zien dat het thema zo leeft bij de kinderen. Zo heeft Nassim een boek meegenomen over de ruimte en heeft Ilona een tekening gemaakt. Ena is zo enthousiast dat ze een boekje heeft gemaakt met een kort verhaal over een astronaut! […]

read more

Gezellig Carnavalsfeest


Vrijdag voor de Carnavalsvakantie hebben we met z’n allen genoten van een heel gezellig Carnavalsfeest. Veel kinderen waren prachtig verkleed en waren zeer goed gestemd. De livemuziek maakte het feest compleet. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe! Hieronder een kleine impressie van de sfeer in school tijdens het Carnavalsfeest.  

read more

Mooie Carnavalsmaskers


Voor Carnaval hebben de kinderen een blij/boos/verdrietig masker gekozen en dit versierd. Daarnaast hebben ze dichtregels voor op het masker gemaakt, knap gedaan! Ze hebben ook voertuigen van doosjes geknutseld.

read more