Sponsoring sportlessen Stroomm-scholen Bommelerwaard


FB-KdB-6-640x360 (1)

De Zaltbommel DutchRunners is een belangeloze loopgroep met als doel “Verstandig en met plezier hardlopen”. Zondag 19 februari jl. hebben zij weer genoten van de Singelcross in Zaltbommel. Ze zijn trots op het goede doel van dit jaar:

Een deel van het sponsorgeld/de opbrengst wordt besteed aan hardlooplessen/clinics voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 8-10 jaar. Diverse Stroomm-basisscholen in Zaltbommel, Aalst, Brakel, Hedel, Kerkdriel, Rossum en Heerewaarden zullen in maart benaderd worden. Samen met de trainers van de Zaltbommel DutchRunners wordt een clinic op maat uitgerold.

Het achterliggende idee is ook de scholen uit te nodigen een sportklas te maken, de kinderen mee te laten lopen in avond-4-daagse, de Promenadeloop van de BommelerwaardRunners èn voortaan in de Kids’Cross jaarlijks op zondag voor carnaval. Afgelopen jaren was er een beperkt aantal plaatsen voor de kinderen, daarin willen zij vanaf 2018 meer ruimte bieden.

Een prachtig initiatief waar we erg blij mee zijn!

Lees meer op de website van Zaltbommel DutchRunners

Menu