PO in actie


27 juni 2017

De werkgevers en werknemers organisaties in het basisonderwijs hebben leerkrachten, schoolleiders en schoolbesturen opgeroepen om op dinsdag 27 juni de deuren van de scholen in Nederland een uur later te openen dan normaal. Op die dag wordt in Den Haag een petitie overhandigd aan de politiek. Het bestuur en de directeuren van de Stroomm-scholen staan achter deze oproep en zullen met de prikactie meedoen.

Het is nu echt tijd dat deze zaken ook echt gaan doordringen bij onze regering in Den Haag. Daarom gaan in heel Nederland bij de basisscholen op 27 juni de deuren pas om half tien open!

Dus ook op De Walsprong.

Doanload deze brief van mevrouw E. Smit: brief toelichting PO in Actie. Zij is de voorzitter van het College van Bestuur van Stroomm, de organisatie van 15 openbare basisscholen in de omgeving van Den Bosch. Ook De Walsprong is een Stroomm school. Net als mevrouw Smit roep ik u op om ons te steunen en de petitie te ondertekenen: www.pofront.nl

Joep de Boer, directeur

Menu