Landelijke staking


dinsdag 12 december 2017

Zoals u weet gebeurt er op dit moment veel in onderwijsland. Graag geven wij u nog een keer uitleg waarom er op dinsdag 12 december opnieuw gestaakt wordt en de scholen van Stroomm gesloten zullen zijn.

Leerkrachten, schooldirecteuren en schoolbestuurders in het primair onderwijs zijn teleurgesteld over het regeerakkoord van Rutte III. Het nieuwe kabinet investeert weliswaar in het primair onderwijs, maar die investeringen zijn niet hoog genoeg en komen te laat. Het kabinet wil bijvoorbeeld pas vanaf 2021 voldoende in de werkdruk investeren.

Wat betekent dit voor u?
Op veel scholen blijkt wederom sprake te zijn van een hoge actiebereidheid. De gezamenlijke schoolbesturen in onze regio ondersteunen het doel van de lerarenactie en staan achter een staking op 12 december. Dit betekent dan ook dat alle Stroomm-scholen op deze dag gesloten zijn.

Download hier de informatiebrief over de staking.

PO in actie

 

Menu