Kinderboekenweek van start


3 t/m 14 oktober

Woensdag 3 oktober is Kinderboekenweek 2018 van start gegaan met de titel: Kom erbij! en duurt tot en met 14 oktober. Het thema Vriendschap staat dit jaar centraal. Ook is er een speciaal lied voor de Kinderboekenweek geschreven door Kinderen voor kinderen.

De week is feestelijk geopend op het grote plein: dansende en zingende kinderen van De Walsprong, samen met kinderen van de Fonkelsteen en de peuters van Kanteel.

Net als vorig jaar heeft boekhandel Bruna weer een leuke actie voor het aanvullen van de schoolbieb: Als u een kinderboek van minimaal 10,00 euro tijdens de Kinderboekenweek koopt, kunt u het kassabonnetje op school inleveren. Bij meester Joep hangt een envelop waar alle bonnetjes in mogen. Na de Kinderboekenweek leveren wij de envelop in bij Bruna. De school mag dan voor 20% van de waarde van het totale kassabonbedrag boeken uitzoeken! Als u een kinderboek koopt van minimaal 10 euro dan krijgt u het kinderboekenweekgeschenk er gratis bij!

Woensdag 10 oktober is er onder schooltijd een voorstelling voor groep 1 en 2 over het prentenboek De mooiste vis van de zee. Regenboog is de mooiste vis van de zee, maar hij is trots en ijdel daardoor heeft hij geen enkele vriend. Pas als hij zijn schubben weggeeft vinden ze hem aardig. Hij merkt dan dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan de mooiste te zijn!

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.