Zingen tot Sinterklaas aanmeert bij De Walsprong


5 december

Twee flinke rijen met kinderen en toekijkende ouders stonden op 5 december al vroeg in de ochtend op het plein voor basisschool De Walsprong in Zaltbommel. Met zelfgemaakte mijters en pietenmutsen zongen de kinderen uit volle borst de bekende sinterklaasliedjes. Op het moment dat “Zie ginds komt de stoomboot” werd gezongen, zagen de kinderen Sinterklaas “aan komen varen” in een echte boot. Het is vast en zeker de eerste keer in de Bommelerwaard dat Sinterklaas per boot naar school kwam! Sinterklaas werd begeleid door zijn vier pieten Tobasco, Marco, Rocco en Salasar. Ze waren tot de middag op school en alle kinderen hebben volop genoten!

De kinderen in de bovenbouw hebben surprises gemaakt en de kinderen in de onderbouw gingen leuke dingen doen met Sinterklaas en zijn pieten. Natuurlijk was er ook Pietengym en werden er spelletjes gedaan.

 

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.