Isabel Plessius opent Voorleesdagen


Voor peuters en kleuters van brede school De Waluwe

Op 23 januari jl. gingen de Nationale Voorleesdagen van start. Op brede school De Waluwe werd de opening verzorgd door een bijzondere gast: Isabel Plessius, raadslid van de VVD in Zaltbommel. In haar basisschooltijd heeft zij onderwijs gevolgd op De Walsprong; het was een leuk weerzien. Isabel mocht de Voorleesdagen openen bij de peuters en kleuters van Kanteel Kinderopvang en de basisscholen De Fonkelsteen en De Walsprong. Zij wist hen op een aangename manier te boeien tijdens het voorlezen uit het prentenboek van het jaar “Een huis voor Harry” van Leo Timmers.

Aanvullende leesactiviteiten
Daarnaast hebben kinderen van De Walsprong uit groep 8 deze ochtend voorgelezen bij de peuters van Kanteel Kinderopvang, Kindcentrum Waluwe Kids (partner van de brede school De Waluwe). Op de andere dagen komen ook nog ouders en opa’s en oma’s voorlezen en wordt nog voorgelezen bij andere partners van de brede school.

De Nationale Voorleesdagen worden jaarlijks gehouden om het voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. De Voorleesdagen duren tot 2 februari 2019. Lees meer: www.nationalevoorleesdagen.nl

 

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.