De Week van de Lentekriebels


19 t/m 22 maart

De Walsprong doet mee met de Week van de Lentekriebels.

De Week van de Lentekriebels is ontstaan om relationele en seksuele vorming in het basisonderwijs te stimuleren. In het project wordt relationele en seksuele vorming op een positieve en vrolijke manier onder de aandacht gebracht bij kinderen, scholen, leerkachten en ouders.

Wanneer?
De Week van de Lentekriebels vindt plaats van 19 maart tot en met 22 maart 2019.

Activiteiten
Er worden in groep 1 t/m 8 lessen gegeven en activiteiten georganiseerd die gericht zijn op relationele en seksuele vorming. Deze lessen of activiteiten sluiten aan bij de leeftijd en de belevingswereld van de kinderen in de verschillende groepen.

Hier vindt u meer informatie over De Week van de Lentekriebels.

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.