Groen schoolplein geopend op 1 april


Samen met de Fonkelsteen

Op maandag 1 april jl. werd de nieuwe speelplaats officieel geopend. Vele ouders hebben een paar weken keihard gewerkt om de speelplaats om te bouwen van veel beton naar groen, uitdagend en speelrijk!

De kinderen van De Walsprong en van De Fonkelsteen hadden een lied ingestudeerd, dat ze samen hebben gezongen. Veel kinderen en leerkrachten brachten voor de opening een bloem of een plant mee die langs de randen van de speelplaats worden geplant.

Het was een gezellige opening! We wensen alle kinderen veel speelplezier toe op hun nieuwe groene schoolplein. En we bedanken de betrokken ouders voor hun geweldige hulp!

Hieronder een sfeerimpressie van de opening.

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.