Kinderboekenweek 2019 van start


Lekker lezen allemaal!

Op woensdag 2 oktober jl. is de Kinderboekenweek van start gegaan en duurt tot en met 13 oktober. Voertuigen staan centraal tijdens de Kinderboekenweek. Het thema is: Reis mee!

Om 8.45 uur kwamen de kinderen van De Fonkelsteen en van De Walsprong naar buiten om de start samen met elkaar te vieren. Er werd gedanst en gezongen op het liedje “Reis mee!” van Kinderen voor Kinderen. Twee leerkrachten van Fonkelsteen en De Walsprong hadden een grote koffer met kinderzwerfboeken meegenomen. De boeken krijgen in de komende weken een fraaie plek in een boekenkast in het Cultureel Café van de brede school.

 

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbibliotheek uit te breiden met de nieuwste, spannendste en leukste kinderboeken! Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken!

Hoe werkt de Schoolbieb-actie?
• U koopt van 2 t/m 13 oktober 2019 één (of meerdere) kinderboek(en) bij uw lokale Bruna winkel en levert de kassabon vóór 15 november 2019 in op school.
• Wij leveren de kassabonnen in bij een Bruna winkel.
• Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op we ontvangen een waardebon.
• We mogen t/m 15 december 2019 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna-winkel.

Wij hopen dat u samen met de kinderen meedoet, want leesplezier creëren we samen! Kijk voor de actievoorwaarden op bruna.nl/schoolbieb.

 

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.