Bezoek aan Fontys Hogeschool Journalistiek


Groep 7 en 8

Leerlingen van groep 7 en 8 ervaren en ontdekken samen met o.a. gastdocenten op 4 donderdagen het vakgebied Journalistiek in samenwerking met IMC Basis. Op donderdag 21 november was de laatste les over dit vakgebied. De leerlingen brachten die dag een bezoek aan Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, natuurlijk onder begeleiding van ouders (chauffeurs) en juf Mara, juf Roelie en meester Rob. De kinderen mochten radio maken in een echte studio, een krantenartikel schrijven, TV maken: nieuwsbericht voorlezen en een camera bedienen. Ook waren ze in een echte regiekamer. Het was een fantastische ervaring! Na ons bezoek gingen de kinderen vol energie en inspiratie weer terug naar onze eigen school. We bedanken graag alle ouders voor hun tijd en natuurlijk ook Fontys Hogeschool Journalistiek voor hun tijd en gastvrijheid.

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.