Wecycle inzamelingsactie kleine apparaten geslaagd


De beloning is een karaokeset

De actie is voorbij en we zijn zeer tevreden!! Het streven om minimaal 75 apparaten te verzamelen zodat we als beloning de karaokeset konden ontvangen is gelukt. Ruim! We hebben in totaal 125 apparaten verzameld. Deze karaokeset kunnen we vanaf januari 2020 tegemoet zien!

Heeft u weer een kapot apparaat, kunt u deze gratis inleveren op milieustraat in Zaltbommel. Ook hier zullen alle bruikbare onderdelen er vanaf worden gehaald en gerecycled, zo dragen we bij aan een betere wereld.

Wij van de Walsprong bedanken iedereen die mee heeft geholpen dit geweldige aantal te behalen! SUPER BEDANKT ALLEMAAL!!!!

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.