Een heerlijk Sinterklaasfeest


İdda Mac Sonuclar

Op woensdagochtend 4 december hebben we op school Sinterklaas en 3 van zijn zwarte pieten ontvangen. Alle kinderen van de school stonden buiten te wachten en te zingen tot het moment dat Sinterklaas er aan kwam. Zoals elk jaar is het altijd weer een verrassing hoe hij naar onze school toe komt. Dit jaar kwam hij met 3 pieten in de oude brandweerwagen “Oude Marie”.

De onderbouw mocht om de beurt, per groep, bij Sinterklaas komen in de gezellige lerarenkamer. Er werd gezongen, gedanst, feest gevierd en gesnoept. Ook kregen de kinderen een cadeautje van de pieten. De groepen in bovenbouw hebben het sinterklaasfeest gevierd met surprises. In elke klas werd de mooiste surprise uitgekozen door de pieten. Er stonden, zoals elk jaar, weer prachtige knutselwerken bij.

Het was een hele gezellige ochtend. We bedanken Bart en Kees voor de muzikale omlijsting en de ouderraad voor de goede verzorging en de lekkere dingen.

Hieronder  zie je een impressie van de ochtend.

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.