Nieuwsbrief IMC Basis


april 2020

Afgelopen half jaar was heel bijzonder. IMC Basis is namelijk gestart op OBS de Walsprong in Zaltbommel. De leerlingen krijgen elke week bezoek in de klas. Gastdocenten komen langs om over hun beroep te vertellen en ermee aan de slag te gaan. Zo hebben we o.a. kennis gemaakt met journalisten, huisartsen, advocaten, techneuten, vuilnismannen en ondernemers. In onderstaande nieuwsbrief is te lezen wat we de afgelopen maanden hebben gedaan. Voor uitgebreidere informatie en foto’s check onze Facebook pagina.

Nieuwsbrief 1: IMC Basis Zaltbommel

We hopen dat het Coronavirus tijdperk snel tot het verleden gaat horen. Zodat we snel weer enkele mooie lessen mogen beleven. We gaan met de leerlingen aan de slag met o.a. natuur en wetenschap, beeldende kunst, archeologie en podiumkunst. Kent of bent u een iemand die mee kan helpen prachtige lessen te realiseren dan zou het geweldig zijn als u contact opneemt met mij.

Veel leesplezier,
Rob van Belkum (Coördinator IMC Basis Zaltbommel)

rob.vanbelkum@imcbasis.nl
06-53962988

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.