Nieuwe directeur Marieke Spruijt maakt kennis met het team van De Walsprong


4 juni 2020

Per 1 augustus a.s. wordt Marieke Spruijt de nieuwe directeur van De Walsprong. Donderdagmiddag 4 juni kwam Marieke kennis maken met het team. Ze werd met open armen ontvangen.

Joep verwelkomde haar met een prachtig boeket bloemen en de woorden “de komst van Marieke als directeur van De Walsprong is een van de mooiste afscheidscadeaus die ik had kunnen krijgen.” Na een ietwat formeler welkom werd informeel kennis gemaakt tijdens een gezellig samenzijn.

Stroomm
Vanuit de rol van directeur werkt Marieke al enige jaren met veel plezier bij Stroomm. Aan het einde van dit schooljaar zal zij afscheid nemen van de Stroomm-scholen obs Den Boogerd in Aalst en de D.W. van Dam van Brakelschool in Brakel.

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.