Prentenboek Woeste Willem cadeau


groep 1, 2 en 3

‘๐„๐ง ๐ง๐ฎ ๐จ๐ฉ๐ ๐ž๐ก๐จ๐ž๐ฉ๐ž๐ฅ๐!’ ๐›๐ซ๐ฎ๐ฅ๐ญ ๐–๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ. ๐…๐ซ๐š๐ง๐ค ๐›๐ž๐ ๐ข๐ง๐ญ ๐ญ๐ž ๐ซ๐ž๐ง๐ง๐ž๐ง ‘๐“๐จ๐ญ ๐ณ๐ข๐ž๐ง๐ฌ!’ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ญ ๐ก๐ข๐ฃ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ž๐ซ. ‘๐€๐ฅ๐ฌ๐ฃ๐ž๐›๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ,’ ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ญ ๐–๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ. ๐–๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐ฎ๐ฆ๐ž๐ฎ๐ซ๐ข๐ ๐ž ๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐๐ž ๐ณ๐ž๐ž๐ซ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ž๐ญ๐ฃ๐ž ๐…๐ซ๐š๐ง๐ค ๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ก๐ข๐ฃ ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ง๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ฆ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ž๐ฅ๐ญ ๐ก๐ข๐ฃ ๐š๐ฅ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐ญ๐ฎ๐ซ๐ž๐ง.

De kinderen uit groep 1 t/m 3 krijgen deze week het boek “Woeste Willem” vanย OBS De Walsprong cadeau. De school haakt hierbij in op de actie: “Geef een prentenboek cadeau“.ย ย Veel lees- en kijkplezier toegewenst allemaal!

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.