Musicalfilm groep 8 vol trots gepresenteerd


Jongevoets dierenpark

En toen kreeg de musicalvoorbereiding van groep 8 deze week een bijzondere wending. Maanden lang hebben ze geoefend en alle scenes gefilmd van de musical “Verboden te voeren”. Een toneelspel over de leuke dierentuin “Jongevoets dierenpark” waarin medewerkers druk doende zijn met de nieuw aangeschafte Argentijnse vogel, de zogenaamde oelewapper.

Van alle losse filmdelen is een fraaie musicalfilm gemaakt. En toen gebeurde het… de avond voor de musical is de film, dus het prachtige eindresultaat, door een technische fout verloren gegaan. De hele nacht zijn alle zeilen bijgezet om het bestand terug te krijgen. Helaas zonder resultaat. Op woensdagochtend, de dag van de musical, heeft groep 8 nadat het vervelende nieuws medegedeeld was het er niet bij laten zitten! Onze kanjers hebben keihard gewerkt en vele scenes opnieuw gefilmd. Zo konden de schoolverlaters samen met hun ouders woensdagavond toch nog volop genieten van een prachtige film in De Poorterij. Het eindresultaat mocht er zijn!! Chapeau voor de leerlingen van groep 8 en hun leerkrachten Roelie en Martine. En grote dank aan De Poorterij voor de technische ondersteuning en de gastvrijheid.

Lieve leerlingen van groep 8: nu is jullie basisschooltijd echt voorbij. We wensen jullie veel succes in de toekomst!

 

 

 

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.