Voorstelling “Pas op, Muis!”


Voor groep 1, 2, 3 en 4

Dinsdag 8 september hebben de kinderen van groep 1, 2, 3 en 4 een mooie interactieve voorstelling gezien over verkeer en verkeersveiligheid. De voorstelling heet “Pas op, Muis!” en werd uitgevoerd door “Matter of Act” en is betaald door de Gemeente Zaltbommel.

Muis, is een clowntje die uit het circus is weggelopen en verdwaald is. Op straat ontmoet hij Roos en Tante Emma die hem verkeersregels uitleggen. Zo hebben de kinderen op een grappige manier geleerd hoe ze veilig kunnen oversteken en waarom er zebrapaden, haaientanden en stoplichten zijn. Ze hebben een leuk liedje geleerd die we kunnen gebruiken als we oversteken. De kinderen deden enthousiast mee.

 

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.