Fijne feestdagen!


De kerstvakantie staat voor de deur

De eerste maanden van dit schooljaar in coronatijd zijn voorbij gevlogen. We kijken terug op bijzondere maanden waarin hard gewerkt is door onze leerlingen en het team. Trots!! Maar, wat missen we toch de ouders in de school! En nu, vanaf woensdag jl., zijn er door de lockdown ook helemaal geen kinderen meer fysiek aanwezig. Een school zonder ouders en kinderen voelt niet compleet. Helaas is het op dit moment niet anders en dus roeien we met de riemen die we hebben!

De kerstvakantie staat voor de deur. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en natuurlijk hele gezellige feestdagen. Op maandag 4 januari zien we elkaar online graag weer gezond, fit en uitgerust terug. Fijne vakantie allemaal!

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.