Uw kind inschrijven


IMG_1364
Het is belangrijk dat u een school vindt die bij u en uw kind past. Wat hierbij nog belangrijker is dat uw kind goed onderwijs krijgt en zich prettig voelt op school. Voordat u voor onze school kiest hebben wij een paar tips:

  1. Lees onze Walsprong Schoolgids 2019 – 2020, hierin staat informatie over de school. Onder andere over wat voor school we zijn, de resultaten en het kwaliteitsbeleid.
  2. Maak met ons een afspraak om rond te kijken in de school.
  3. Lees deze website uitgebreid.
  4. Informeer eens bij andere ouders in de buurt hoe zij onze school ervaren.
  5. Kijk ook eens op de website van de Onderwijsinspectie. Op deze website leest u hoe de inspectie de kwaliteit van onze school wordt beoordeeld.
  6. Kijk ook eens op de website van Scholen op de kaart. Hierop staat overzichtelijke informatie over onze basisschool en links naar rapporten van de Onderwijsinspectie.

Inschrijven
Meld uw kind altijd schriftelijk aan, zodat de aanmelding formeel is. Hieronder kunt u het inschrijfformulier vinden voor het aanmelden van uw kind op OBS De Walsprong.

Het inschrijfformulier is digitaal. We geven u hierbij de volgende tips voor het invullen:

– Download het formulier
– Ga met uw cursor in het eerste veld staan, vul het formulier vakje voor vakje in.
– Soms moeten er antwoord gegeven worden door middel van een aanvinkhokje. Daarbij kunt u de muis gebruiken.
– Print het digitaal ingevulde inschrijfformulier uit, plaats uw handtekening, maak een scan en mail het formulier naar directie@walsprong.nl. Persoonlijk afgeven mag natuurlijk ook.

INSCHRIJFFORMULIER WALSPRONG

Facebook

Facebook Volg je ons al op Facebook? Daar vind je allemaal leuke nieuwtjes: Facebook OBS De Walsprong.